SKIREIS Zoetermeer

Dinsdag 9 november 2021

Vertrek 9:30 uur.

Thuiskomst +/- 19:30 uur.

Opgave voor de skireis is dit schooljaar mogelijk voor:

• ZL LEMMER Klas 1 en klas 2

Kosten: 60 euro per persoon.

Voorwaarden & afspraken:

• Hoe opgeven?
  • Al deze voorwaarden goed doorlezen voordat je naar de link hieronder gaat om je op te geven.
  • Gegevens invullen via de link onderin.
  • Na het volledig invullen van het Google formulier ontvangt u binnen 3 werkdagen een betalingsverzoek. Opgeven kan tot uiterlijk vrijdag 29 oktober.
  • Let op! Vol = vol! Bij een te groot aantal aanmeldingen zal er een selectie
  • Uiterlijk dinsdag 2 november hoor je of je definitief meegaat.

• De kosten bedragen €60 per persoon. Dit is inclusief:
  • Vervoer van en naar Zoeteremeer
  • Huur ski’s, schoenen + skihelm
  • Twee uur ski-instructie + 2 uur vrij of begeleid skiën
      • NB. (2 uur vrij skiën op voorwaarde dat de ski-instructeurs hier toestemming voor geven en de begeleiding hiermee akkoord is)

• Opgeven = opgeven! Je krijgt GEEN geld terug nadat je aanmelding definitief is! Je mag zelf GEEN vervanger regelen.

• Uiterlijk dinsdag 2 november hangt op school (LO bord) de definitieve lijst met leerlingen die meegaan naar Zoetermeer

• Het dragen van warme sportieve kleding en handschoenen is verplicht. Ook ontvang je tijdens het skiën een helm, deze ben je verplicht te dragen.

• Neem wat eten en drinken mee voor onderweg (heen en terugreis) en voor in Zoetermeer. Neem ook een klein beetje geld mee zodat je daar iets kunt kopen.

• Belangrijke mededeling voor de ouders/verzorgers en uiteraard ook voor de leerlingen:

Op de piste krijgen ALLE leerlingen twee uur les van officiële ski-instructeurs. Deelname is echter op EIGEN RISICO en school kan niet aansprakelijk worden gesteld voor bijv. diefstal of opgelopen letsel.

• Voor verdere informatie houd je deze site en je mail goed in de gaten!

Bovenstaande voorwaarden goed doorgelezen?! Geef je dan nu op via deze link.

Voor vragen kun je terecht bij je docent LO.

Vakgroep Lichamelijke Opvoeding

Zuyderzee Lyceum Lemmer