Open dag 2021

Woensdag 20 januari is de datum van onze jaarlijkse open dag. Vanwege de huidige situatie, kan dit helaas niet plaatsvinden op deze datum. We hopen wel om binnenkort alle leerlingen van de basisscholen in Lemmer en directe omgeving, nog een pakketje uit te kunnen reiken met daarin allerlei informatie over het Zuyderzee Lyceum Lemmer.

Het is wel mogelijk om op een andere manier een beetje een indruk te krijgen van onze school. Je kunt hiervoor het filmpje bekijken op de homepage.

En wil je nu alvast wat meer lezen over onze school? Bekijk dan onze Informatiebrochure Lemmer 2020 of bekijk onze pagina in de VO-gids.

Zo gauw er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen wij dit publiceren op deze pagina.

Uiteraard is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen, mochten er vragen zijn met betrekking tot de schoolkeuze.

De kortste klap is om dit in eerste instantie via de mail te doen.

 

Miranda Hazelaar, locatiedirecteur: m.hazelaar@zuyderzeelyceum.nl

Sjoerd-Jaap Wynia, coördinator open dag: s.wynia@zuyderzeelyceum.nl

 

Het is ook mogelijk om je vraag te stellen, via ons digitale ‘prikbord’ in de link hieronder. Wij bekijken dit regelmatig, zodat we eventuele vragen die hier gesteld worden, kunnen beantwoorden. Het is daarbij handig om eerst even te kijken of de vraag misschien al in het overzichtje van FAQ staat vermeld. In dit overzicht staan een aantal veelgestelde vragen voorzien van antwoorden.

Prikbord

FAQ Zuyderzee Lyceum Lemmer 2021

Tot slot is het nog mogelijk om (nog een keer) onze digitale presentatie bij te wonen op woensdag 20 januari, 19.30 uur. In deze presentatie vertellen wij het een en ander over ons onderwijs op het Zuyderzee Lyceum Lemmer. Dit is dezelfde presentatie die op 18 november al digitaal is aangeboden.

Belangstellenden voor deze presentatie kunnen zich hieronder inschrijven.

Open dag

Uw gegevens

U dient een naam op te geven
U dient een achternaam op te geven
U dient een e-mailadres op te geven
U dient de huidige school op te geven
U dient het schooladvies op te geven
U dient een datum & tijdstip te kiezen