Informatie leerlingen groep 8

Inmiddels zijn alle informatiepakketjes bij de basisscholen in Lemmer en directe omgeving bezorgd. Het is nog steeds mogelijk om een informatiepakketje bij ons op de locatie op te halen. Bijvoorbeeld voor leerlingen die wat verder buiten Lemmer wonen.

En wil je meer lezen over onze school? Bekijk dan onze Informatiebrochure Lemmer 2020 of bekijk onze pagina in de VO-gids.

Uiteraard is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen, mochten er vragen zijn met betrekking tot de schoolkeuze.

De kortste klap is om dit via de mail te doen.

Miranda Hazelaar, locatiedirecteur: m.hazelaar@zuyderzeelyceum.nl

Sjoerd-Jaap Wynia, coördinator open dag: s.wynia@zuyderzeelyceum.nl

Het is ook mogelijk om je vraag te stellen, via ons digitale ‘prikbord’ in de link hieronder. Wij bekijken dit regelmatig, zodat we eventuele vragen die hier gesteld worden, kunnen beantwoorden. Het is daarbij handig om eerst even te kijken of de vraag misschien al in het overzichtje van FAQ staat vermeld. In dit overzicht staan een aantal veelgestelde vragen voorzien van antwoorden.

Prikbord

FAQ Zuyderzee Lyceum Lemmer 2021